BIBLIOGRAFIA

GOSPODARSTWO DOMOWE

  1. Zboże z Krainy Inków, 1995, nr 2, s. 14.
  2. Jogurt naturalny, Galaretka z kwaśnego mleka, Sałatka z kurczaka, 1995, nr 1, s. 14.
  3. Powęska H., Jabłka, 1996, nr sierpień, s. 14.
  4. Sieliwanowicz E., 3 x M czyli masło, margaryna, miksy, 1998, nr 3, s. 11.
  5. Co wiemy o jagnięcinie, 1999, nr 1, s. 10, 11.
  6. Fryc J., Gotuj smacznie i zdrowo, 2002, nr 12, s. 14; 2003, nr 1, s. 9; 2003, nr 2, s. 11; 2003, nr 3, s. 11; 2003, nr 4, s. 11; 2003, nr 8, s. 14; 2003, nr 9, s. 9
  7. Panyło K., Brzosteckie panie podnosz± swoje kwalifikacje, 2003, nr 3, s. 11
  8. Mokrzycka A., Punkt krawiecki, 2003, nr 6, s. 6
  9. Przebięda M., Skórska Z., Działaj lokalnie, 2004, nr 3, s. 2
  10. Konkurs na najsmaczniejsze danie, 2004, nr 5, s. 9
  11. Tyburowski W., Dziedzictwo kulinarne w Gminie Brzostek, 2004, nr 5, s. 18, 19
  12. ac, Ocalić od zapomnienia, 2004, nr 6, s. 2
  13. Fryc J., Tradycyjne potrawy na wigilijnym stole, 2004, nr 12, s. 4, 5
Aktualizowane: r.
Bibliografię opracowała Maria Kawalec